Altijd op de hoogte? Geef e-mail door

VDH wil komend jaar haar leden per e-mail op de hoogte gaan houden van actuele berichten. Natuurlijk blijft de Stenen Bank bestaan en hebben we deze website, maar soms zijn er berichten die we je snel willen brengen. Een e-mail is hiervoor ideaal.

Juiste e-mailadres?

E-mailadres al bekend bij VDH

Als je e-mailadres al bekend is bij VDH stond deze in de nota van de contributie. Mocht hier een verkeerd e-mailadres staan of willen meerdere gezinsleden het laatste nieuws via e-mail willen ontvangen. Dan kun je het juiste of ontbrekende e-mailadres in combinatie met je lidnummer doorgeven aan via dorpsbelanghees.nl/email.

E-mailadres niet bekend

Als in de ‘nota contributie 2024’ geen e-mailadres stond dan is deze niet bij onze administratie bekend. Door je e-mailadres in combinatie met je lidnummer door te geven zetten we je op de lijst. Mail de gegevens naar: dorpsbelanghees.nl/email.

Waar vind ik mijn lidnummer?

In de brief met de ‘nota contributie 2024’ vind je het lidnummer rechts bovenin de brief.

 

p.s. Het e-mailadres in de ‘nota contributie’ klopte niet. Het juiste e-mailadres staat hierboven.