Altijd op de hoogte? Geef e-mail door

VDH wil komend jaar haar leden per e-mail op de hoogte gaan houden van actuele berichten. Natuurlijk blijft de Stenen Bank bestaan en hebben we deze website, maar soms zijn er berichten/nieuws dat we je snel willen brengen. Een e-mail is hiervoor ideaal.

Juiste e-mailadres?

E-mailadres al bekend bij VDH

Als je e-mailadres al bekend is bij VDH stond deze in de nota van de contributie. Mocht hier een verkeerd e-mailadres staan of willen meerdere gezinsleden het laatste nieuws via e-mail willen ontvangen. Dan kun je het juiste of ontbrekende e-mailadres in combinatie met je lidnummer doorgeven aan via dorpsbelanghees.nl/email.

E-mailadres niet bekend

Als in de ‘nota contributie 2024’ geen e-mailadres stond dan is deze niet bij onze administratie bekend. Door je e-mailadres in combinatie met je lidnummer door te geven zetten we je op de lijst. Mail de gegevens naar: dorpsbelanghees.nl/email.

Waar vind ik mijn lidnummer?

In de brief met de ‘nota contributie 2024’ vind je het lidnummer rechts bovenin de brief.

 

p.s. Het e-mailadres in de ‘nota contributie’ klopte niet. Het juiste e-mailadres staat hierboven.