Bouwdorp Hees

Taken en activiteiten

De werkgroep Bouwdorp is de organisator van het Bouwdorp Hees, dat elk jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt. Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Vijf dagen lang bouwen kinderen vol enthousiasme aan hun hut en maken ze plezier. De week van Bouwdorp Hees wordt altijd afgesloten met een finaleavond en prijzen voor de mooiste en origineelste hutten.

Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Veel kinderen komen uit de wijk Hees, maar ook kinderen van buiten de wijk kunnen deelnemen. Kijk voor meer informatie over deelname en de week zelf op www.bouwdorphees.nl.

Helaas geen Bouwdorp Hees in 2021

Het is ontzettend jammer, maar ook dit jaar is het door de corona-maatregelen niet mogelijk Bouwdorp Hees te organiseren. Heel jammer….

Maar… we zijn er graag bij in 2022! Ook dan gaan we er weer een mooie week van maken, samen met jullie!

Om van de volgende editie weer een succes te kunnen maken, zijn wij op zoek naar versterking voor de organisatie. Wie wil ons komen helpen?!

Als lid van de organisatie zorg je samen met de rest van het team voor een fantastische week voor ruim 200 kinderen. Een verantwoordelijke taak in een gezellig team. Binnen de organisatie van Bouwdorp Hees bestaan er grote en kleine taken met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Denk hierbij aan het bedenken van knutsel- en sportactiviteiten, het regelen van facilitaire zaken, het bijhouden van de website, het benaderen van sponsoren en het aansturen van vrijwilligers.
Gemiddeld komen we 1 keer per 6 weken bij elkaar waarbij we een avond overleggen. Daarnaast ben je, afhankelijk van de grootte van je taak, hier ook enkele uren per maand mee bezig. In de week voorafgaand aan het Bouwdorp zijn we iets drukker met het zetten van de puntjes op de i. Het is geen voorwaarde om als lid van de organisatie deel te nemen aan de bouwdorpweek zelf of om beschikbaar te zijn in de week voorafgaand aan de bouwdorpweek. Heb je interesse in deelname aan de organisatie of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar Bouwdorphees@gmail.com of bel naar 06-21244721 (Lieke Schoormans).

Werkgroep

Een wisselende groep enthousiaste vrijwilligers zet ieder jaar haar schouders weer onder de organisatie van Bouwdorp Hees.
Wil je helpen bij de organisatie, of gewoon wat meer informatie?
Stuur dan een mail naar bouwdorphees@gmail.com
Contactpersoon: Lieke Schoormans, tel.: 06-21244721.