Bouwdorp Hees

Taken en activiteiten

De werkgroep Bouwdorp is de organisator van het Bouwdorp Hees, dat elk jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt. Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Vijf dagen lang bouwen kinderen vol enthousiasme aan hun hut en maken ze plezier.

Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Veel kinderen komen uit de wijk Hees, maar ook kinderen van buiten de wijk kunnen deelnemen.

In 2023 weer een Bouwdorp Hees

Na een pauze van drie jaar zal Bouwdorp Hees in de zomer van 2023 een doorstart maken.
Dat is mogelijk geworden dankzij vele nieuwe vrijwilligers: Aart en Suzanne van de Water, Anne Geurts-Kuiper, Peter-Paul Geurts, Emile Breure, Lera Leseman en Renske Schoenmaker. Met de steun van twee mensen uit het vorige team, Lieke Schoormans en Anke Vermeulen, zullen zij Bouwdorp Hees 2023 organiseren. De eerste stappen zijn al gezet.

Bouwdorp Hees 2023 vindt, zoals gebruikelijk, plaats in de laatste week van de zomervakantie. (week 34) Maar niet alles blijft hetzelfde. Een belangrijke verandering is de verhuizing van het Dorpspark Hees naar een nieuwe locatie: het weiland bij Sancta Maria.
Meer details over de invulling van het Bouwdorp en hoe en waar je je kunt inschrijven, zullen later bekend worden gemaakt; o.a. in het maartnummer van de Stenen Bank en op website van de VDH.

Help je mee?!
De organisatie van Bouwdorp Hees, zoekt nog (meer) hulp; ter versterking van het team, maar ook voor hand- en spandiensten bij de voorbereiding en tijdens het Bouwdorp zelf. Vele handen maken licht werk!
Wil je een steentje bijdragen? Neem dan contact op met de VDH of stuur een mailtje rechtstreeks aan Anne: kuiper_anne@hotmail.com.

Werkgroep

Een wisselende groep enthousiaste vrijwilligers zet ieder jaar haar schouders weer onder de organisatie van Bouwdorp Hees.
Wil je helpen bij de organisatie, of gewoon wat meer informatie?
Stuur dan een mail naar kuiper_anne@hotmail.com.