Bouwdorp Hees

Taken en activiteiten

De werkgroep Bouwdorp is de organisator van het Bouwdorp Hees, dat elk jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt. Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Vijf dagen lang bouwen kinderen vol enthousiasme aan hun hut en maken ze plezier. De week van Bouwdorp Hees wordt altijd afgesloten met een finaleavond en prijzen voor de mooiste en origineelste hutten.

Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Veel kinderen komen uit de wijk Hees, maar ook kinderen van buiten de wijk kunnen deelnemen. Kijk voor meer informatie over deelname en de week zelf op www.bouwdorphees.nl.

Bouwdorp 2019

Al 9 jaar lang vindt tijdens de laatste week van de zomervakantie Bouwdorp Hees plaats. Komende zomer wordt het 10e Bouwdorp gehouden; een mijlpaal! Vijf dagen lang gaan de kinderen weer vol enthousiasme bouwen, knutselen, spelen en samen plezier maken. Natuurlijk wordt de week weer afgesloten met een finaleavond en prijzen voor verschillende hutten.

Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Veel kinderen komen uit de wijk Hees, maar ook kinderen van buiten de wijk zijn welkom. Kijk voor meer informatie over deelname en de week zelf op www.bouwdorphees.nl.

Een groep enthousiaste vrijwilligers zet ieder jaar haar schouders weer onder de organisatie van deze week. Gedurende het hele jaar zijn zij, op verschillende momenten, bezig met het regelen van alles dat nodig is voor de komende week. Denk hierbij aan het bedenken van een thema en bijpassende activiteiten, het zoeken van sponsoren, het regelen van alle facilitaire voorzieningen, het openzetten van de inschrijvingen en… het zoeken naar mensen die graag meehelpen aan het opzetten van dit mooie project!

Lijkt het je leuk te helpen bij de voorbereidingen of tijdens de week zelf of wil je meer informatie over de organisatie?

Stuur dan een mail naar bouwdorphees@gmail.com of neem contact op met Lieke Schoormans 06-21244721.

Werkgroep

Een wisselende groep enthousiaste vrijwilligers zet ieder jaar haar schouders weer onder de organisatie van Bouwdorp Hees.
Wil je helpen bij de organisatie, of gewoon wat meer informatie?
Stuur dan een mail naar bouwdorphees@gmail.com
Contactpersoon: Lieke Schoormans, tel.: 06-21244721.

Overige werkgroepen