Bouwdorp Hees

Taken en activiteiten

De werkgroep Bouwdorp is de organisator van het Bouwdorp Hees, dat elk jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie plaatsvindt. Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Een paar dagen lang bouwen kinderen vol enthousiasme aan hun hut en maken ze samen plezier.

Het Bouwdorp is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Veel kinderen komen uit de wijk Hees, maar ook kinderen van buiten de wijk kunnen deelnemen.

Informatie over de meest recente editie van het Bouwdorp Hees vind je hier.

In 2023 weer een Bouwdorp Hees

Na een pauze van drie jaar maakt het Bouwdorp Hees dankzij vele vrijwilligers een doorstart. Aart en Suzanne van de Water, Anne Geurts-Kuiper, Peter-Paul Geurts, Emile Breure, Lera Leseman en Renske Schoenmaker organiseren met de steun van twee mensen uit het vorige team, Lieke Schoormans en Anke Vermeulen het bouwdorp. In recordtijd is het maximale aantal deelnemers al bereikt.

Bouwdorp Hees 2023 vindt, zoals gebruikelijk, plaats in de laatste week van de zomervakantie. (week 34) Maar niet alles blijft hetzelfde. Een belangrijke verandering is de verhuizing van het Dorpspark Hees naar een nieuwe locatie: het weiland bij Sancta Maria.
Meer details over de invulling van het Bouwdorp zijn bekend gemaakt in de Stenen Bank van maart 2023 en op website van de VDH.

Help je mee?!
De organisatie van Bouwdorp Hees, zoekt nog (meer) hulp; ter versterking van het team, maar ook voor hand- en spandiensten bij de voorbereiding en tijdens het Bouwdorp zelf. Vele handen maken licht werk!
Wil je een steentje bijdragen? Neem dan contact op met de VDH of stuur een mailtje naar: bouwdorphees@gmail.com.

Werkgroep

Een wisselende groep enthousiaste vrijwilligers zet ieder jaar haar schouders weer onder de organisatie van Bouwdorp Hees.
Wil je helpen bij de organisatie, of gewoon wat meer informatie?
Stuur dan een mail naar bouwdorphees@gmail.com.