10 januari 2024

Petitie – geef ons inspraak Rijbanen Neerbosscheweg

De gemeente Nijmegen is voornemens om de Neerboscheweg te verleggen. Inwoners van Heseveld zijn hierover geïnformeerd nadat het besluit al genomen was. In andere omliggende buurten zijn bewoners wel uitgenodigd om vooraf mee te praten maar niet in grote delen van Heseveld en Hees.

Omwonenden hebben de vrees dat de plannen impact hebben op het sluipverkeer, fijnstof en geluid en Heseveld en delen van Hees. Dit geldt vooral tussen de Dennenstraat / Daniëlsweg en de Oude Graafseweg / Paul Krugerstraat. Met een petitie wil men de gemeente laten weten ontevreden te zijn over de gang van zaken en de wens uiten om (minimaal de straten die het treft)  in het vervolg wél inspraak te geven.

Wil jij ook dat Heseveld en Hees beter betrokken wordt in de planvorming? Teken dan de petitie, maak vervolgens een foto/scan en stuur deze via app naar 06-51268297 of mail het bestand naar bobvandewater@outlook.com. Hij zorgt dan voor de verdere afhandeling.

Klik hier en open de petitie

Lees ook het stuk in de Gelderlander: Onrust onder bewoners: buurt kon vooraf niet meepraten over ingrijpend plan Neerbosscheweg.