Happy Hees

Ontmoet elkaar bij Happy Hees!

Na een bijzonder jaar kunnen we elkaar in september weer ontmoeten: tijdens Happy Hees!
Een aantal enthousiaste buurtgenoten organiseert namens Vereniging Dorpsbelang Hees dit jaar weer hét zomerfestival voor en door Hesenaren. Dus noteer het alvast in je agenda: zondag 5 september van 14.00 uur tot 18.00 uur op de weide naast Sancta Maria aan de Bredestraat.

MATINEE

Dit jaar belooft Happy Hees een supergezellige zondagmiddag te gaan worden. Tijdens de Happy Hees MATINEE is er volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
Onder het genot van een drankje en een (borrel)hapje fijn bijpraten en genieten van mooie muziekoptredens.

Heesrace en Bingo

Kinderen hoeven zich tijdens de Happy Hees Matinee natuurlijk geen moment te vervelen.
Ook dit jaar mag je gerust een kleedje meenemen om je speelgoed te verkopen op de kleedjesmarkt. Snoep wat lekkers bij een popcorn- of suikerspinkraam of laat je schminken.

Om 15.00 uur klinkt het startschot voor de Heesrace. Deelnemende kinderen kunnen zich op de dag zelf vanaf 14.00 uur inschrijven voor deze ren-klassieker. Ren zoveel mogelijk rondjes en verdien een schitterende medaille! Om 16.00 uur maak je ook nog eens kans op superleuke prijzen bij de kinderbingo. Dit mag je niet missen!

Help mee op de dag zelf!

Zoals je ziet is er bij Happy Hees van alles te doen. Wil jij ook gezellig met anderen uit je buurt je handen uit de mouwen steken tijdens de opbouw, bij een van de activiteiten of de afbouw van het zomerfestival? Stuur dan een mailtje naar: zomerfestivalhappyhees@gmail.com

Het enthousiaste organisatieteam bestaat dit jaar uit:
Janneke Meijer, Janneke Kok, Katja Elmendorp en Irene van Dongen