Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open tuinendag

2 juli | 11:00-16:00

Vorig jaar
Wie vorig jaar mee heeft gewandeld herinnert het zich ongetwijfeld nog: de Open Tuinendag Hees van 2022 was een succes. Goed weer, leuke tuinen, onbekende planten, strak verzorgd, beetje rommelig, veel bekenden, fijne ontmoetingen, bijzondere doorkijkjes, inspirerend, verbindend. Ook waren er verschillende bezoekers die aangaven dat ze hun tuin een volgende keer wilden openstellen voor Hesenaren. Wel, het vervolg ligt voor de hand: we hebben weer een open tuinendag georganiseerd.

Op zondag 2 juli van 11 uur tot 16 uur zijn er weer een aantal tuinen opengesteld voor bezoekers. Dat zijn andere tuinen dan vorig jaar. Maar net zo afwisselend. Grote en kleine tuinen, sommige zijn strak verzorgd, andere zijn meer natuurtuinen. Hier en daar is wat te drinken in de tuin, hier en daar is er iets extra’s te beleven.

Vanaf 27 juni staat de plattegrond van Hees met de tuinen en adressen op de website www.dorpsbelanghees.. Iedereen die gaat wandelen alvast een heel fijne dag gewenst. En duimen voor mooi weer!

Te veel animo, meld je aan voor volgend jaar
We begonnen met het bezoeken van de tuiniers die zich opgegeven hadden en al snel ontstond er een soort “zwaan kleef aan” van nieuwe adressen. Er zijn nu zoveel enthousiastelingen dat we besloten hebben om niet nog meer tuinen open te stellen. Je kunt je dus voor dit jaar niet meer aanmelden, helaas. Maar niet getreurd: geef je vooral op voor de open tuinendag 2024! Je kunt je naam + adres bij alle tuinen achterlaten of je aanmelden via cultuur@dorpsbelanghees.nl. Voor alle duidelijkheid: er worden geen eisen gesteld aan de kwaliteit van je tuin. Waar het om gaat is dat je graag je liefde en enthousiasme voor je tuin en tuinieren wilt delen met anderen.

Gegevens

Datum:
2 juli
Tijd:
11:00-16:00
Evenement Categorieën:
,