Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag op Bedrijventerrein TPN-West

14 mei | 10:00-17:00

Ingezonden bericht, 18-4-2022

Beleef de kracht van TPN-West

Op 14 mei zetten de ondernemers van de Bedrijvenvereniging Trade Port Nijmegen West/Weurt (TPN-West) hun deuren open.

Met bedrijfspresentaties, een banenmarkt, diverse tours over het terrein en een rondvaart door de binnenhaven van Nijmegen toont TPN-West op 14 mei haar kracht. Een ‘Open Dag’ waarop alles wat dit diverse bedrijventerrein, te bieden heeft, zichtbaar wordt gemaakt voor Nijmegen en omgeving.

Op het terrein van Planet Awesome, aan de Energieweg in Nijmegen, wordt op 14 mei een belevingswereld gecreëerd waar bezoekers kennis kunnen maken met bedrijven die op TPN-West zijn gevestigd.

Dacht je altijd al: ‘Ik zou wel eens willen weten wat erin dat enorme bedrijf met die grote opslag gebeurt’, boek dan een tour en ga daar in ‘de keuken’ kijken. Men kan kiezen uit 8 georganiseerde rondleidingen over het terrein met bus en zonnetrein. Bezoekers kunnen ook met de boot door de binnenhaven om het bedrijventerrein vanaf de waterkant te bekijken. TPN-West is met ruim 400 diverse bedrijven/toeleveranciers en ruim 8000 werknemers ‘de broed- en kiemkamer’ voor de logistieke en maakindustrie van morgen. Studenten en werkzoekenden kunnen tijdens deze ‘Open Dag’ in contact komen met toekomstige aanlokkende werkgevers.

Duurzame economie

Bij TPN-West komen industrie, wonen en werken samen. Het bedrijventerrein grenst aan de woonwijken in Nijmegen-West en Weurt. Daarom is maximale aandacht voor een gezonde leef- én werkomgeving van cruciaal belang. Er is een duidelijke transitie gaande: ondernemers investeren in innovatie en duurzaam ondernemerschap. Bedrijvenvereniging TPN-West helpt de aangesloten bedrijven met advies en gezamenlijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en energiebewust ondernemen.

Door verbinding te zoeken versterken de bedrijven elkaar. Zo werken ze op transparante, verantwoorde, uitdagende en veilige manier aan de toekomst van hun bedrijf én aan de verbetering van de leefomgeving. En daar zijn we trots op.

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen, wilt u het gesprek aangaan of graag eens kijkje nemen bij de verschillende bedrijven? Kom naar de open dag op zaterdag 14 mei 2022, waar ondernemers, bedrijven en bewoners elkaar ontmoeten. Ontdek de kracht van TPN-West. Met elkaar zijn we sterker.

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
10:00-17:00