Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NachtOmmetje 7 oktober

7 oktober | 19:15-22:00

NachtOmmetje

Wat staat er op het programma?

Dit jaar concentreren we ons bij het NachtOmmetje op het oostelijk deel van onze wijk; met name het gebied tussen Wolfkuilseweg en Voorstadslaan. Start -en finishplaats is Plan A, Vlietstraat 22. Verschillende wijkbewoners laten ons die avond iets van hun hobby/deskundigheid zien. Er is muziek, kunst, dans, er is weer wat op te steken over de geschiedenis van Hees en meer. Wat te denken van een koekenbakker die zelf zijn bakmachine heeft gebouwd…?  We zijn er trots op dat het weer een afwisselend pakket is geworden, met tussen alle leuke en creatieve dingen óók aandacht voor armoedeproblematiek in Nijmegen.

Dit jaar concentreren we ons bij het NachtOmmetje op het oostelijk deel van onze wijk; met name het gebied tussen Wolfkuilseweg en Voorstadslaan. Start -en finishplaats is Plan A, Vlietstraat 22. Verschillende wijkbewoners laten ons die avond iets van

Doe mee en meld je aan

Het NachtOmmetje Hees blijft uniek in Nijmegen, in de manier waarop wij het organiseren, het aanbod van de bewoners uit onze wijk, en het grote aantal deelnemers.

Veel activiteiten van de Vereniging Dorpsbelang Hees hebben (mede) tot doel om de bewoners van Hees met elkaar in contact te brengen. Dat geldt ook voor dit Ommetje. En we zien dat het werkt! Tijdens de wandelingen en bij het glaasje na afloop wordt gezellig bijgepraat, met de buren en andere bekende en of nieuwe wijkgenoten. We zien ook veel enthousiaste deelnemers die het volgend jaar anderen meebrengen. Maar dat mag best nog meer. Dus: ben je enthousiast? Breng je (nieuwe) buren mee!

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van de NachtOmmetjes Nijmegen:  http://www.denachtvandeommetjes.nl/

Gegevens

Datum:
7 oktober
Tijd:
19:15-22:00
Evenement Categorieën:
,