Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nacht van de Ommetjes

2 oktober | 19:30-22:00

NachtOmmetje Hees zaterdag 2 oktober 2021

Twee keer moesten we het NachtOmmetje vanwege Covid19 afgelasten, maar we gaan ervan uit dat het op 2 oktober 2021 dóór kan gaan. Het draaiboek ligt nog klaar.

Het thema, ‘Jaren van wederopbouw’, is een perfecte kapstok voor de presentaties en optredens en sluit goed aan bij de gekozen locaties in en om de kerk op de Dennenstraat, de pastorie en het Dominicus College. Je kunt weer luisteren naar veel boeiende verhalen uit Hees, jonge dansers van Flex-dansstudio geven acte de présence, Jacques en Jos (ons ‘eigen’ cabaretduo) zorgen weer voor een luchtige noot. We sluiten het programma af met de muziek van Mucho Ruido.

Aftrap in Sint Antonius Abt

De aftrap van het NachtOmmetje Hees is in de kerk van Sint Antonius Abt aan de Dennenstraat. De kerk is vanaf 19.30 uur open. Je kunt dan alvast genieten van orgelspel en foto’s van eerdere Ommetjes. Het programma begint om 19.50 uur.

Verplichte inschrijving!

In verband met de Coronamaatregelen is inschrijving verplicht. Dit kan door een mailtje te sturen naar: cultuur@dorpsbelanghees.nl. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je wilt komen!

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
19:30-22:00
Evenement Categorie: