Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tijd voor de Kribjesroute. Meld je kribje aan

24 december 2021-6 januari 2022

Eerste lustrum kribjesroute

Het is december en de dagen worden almaar korter. En dat betekent in Hees: tijd voor de Kribjesroute! Voor de vijfde keer alweer, we mogen spreken van een traditie. Vorig jaar was het ongeveer het enige event dat door kon gaan en trok een Engel met arrenslee door Hees. Ook dit jaar belooft het weer een happening te worden met een feestelijke opening en een Kribjesroute-treffen met oliebollen, Glühwein en warme chocomel. Hopelijk melden zich weer vele buurtbewoners aan om ook een kribje voor hun raam of in de tuin te zetten.

Dit jaar is de Kribjesroute Hees van 24 december 2021 tot en met 6 januari 2022.

 Wil jij meedoen? Meld je kerststal aan via de website: www.kribjesroute.nl.

Mocht je zelf geen kerststal hebben en wil je dit jaar een kribje adopteren? Ook dat kan! Vermeld het even bij je aanmelding.

Feestelijke opening op 24 december, kerkplein Antonius Abtkerk

De kribjesroute wordt op kerstavond 24 december om 20.00 uur feestelijk geopend door Pastoor Hans van Zonneveld op het kerkplein voor de Antonius Abtkerk aan de Dennenstraat 125. Aansluitend is er de mogelijkheid om de nachtmis van 21.00 uur in de kerk bij te wonen.

Kribjesroute-treffen op 30 december, plein bij de Petruskerk

Nieuw dit jaar is dat alle bewoners op donderdag 30 december zijn uitgenodigd voor een Kribjesroute-treffen op het kerkplein voor de Petruskerk aan de Schependomlaan 85. Van 16.00 uur tot 18.00 kunnen bewoners genieten van het licht en de warmte van vuurkorven en genieten van oliebollen, Glühwein en warme chocomel. Uiteraard worden dan de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Gegevens

Begin:
24 december
Einde:
6 januari 2022
Evenement Categorieën:
,