Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst in Heseveld – fotopuzzeltocht

7 december 2020-19 december 2020

Dit jaar organiseert de Boskapel van onze buurwijk, Heseveld, een kerstfotopuzzel en online kerstvertelling in plaats van het gebruikelijke kersttheater in de Boskapel. Namens hen brengen we deze activiteiten graag onder de aandacht om in de kerstsfeer te komen.

Kerstfotopuzzel,
lekker in de frisse buitenlucht

Tussen 7 en 19 december kunt u wandelend door Heseveld de kerstfotopuzzel oplossen die de Boskapel heeft gemaakt. De kerstfotopuzzel is (gratis) te downloaden. Liever een papieren exemplaar? Die kunt u afhalen in de huiskamer ‘Bij Bosshardt’, Molenweg 97.

Lever de antwoorden in vóór of op 19 december en win een van de drie prijzen. Een kerststol, een kerstkrans en een kerststaaf. Iedereen mag meedoen, ook inwoners buiten Heseveld.

De antwoordpagina is op 3 manieren in te leveren:

  • Op zaterdag 19 december bij de Boskapel tussen 11 en 13 uur. Dan krijgt u een klein kerstgeschenkje! Het adres van de Boskapel is Graafseweg 276.
  • Vóór 19 december in de brievenbus van de Boskapel.
  • Vóór 19 december in de brievenbus van de huiskamer van het Leger des Heils ‘Bij Bosshardt’ op Molenweg 97.

Online kerst vieren

Naast de fotopuzzel zijn er diverse andere online activiteiten. Zo kunt u op donderdag 24 december vanaf 18.00 online een sfeervolle kerstvertelling bekijken. Tijdens deze vertelling wordt het kerstverhaal verteld, afgewisseld met mooie kerstliedjes. De vertelling is geschikt voor jong en oud.

De vertelling kunt u ook op een later moment bekijken. Kijk hiervoor op de site van CGKV Nijmegen, kerst. Hier vind u ook een overzicht van andere vieringen.

Gegevens

Begin:
7 december 2020
Einde:
19 december 2020
Site:
https://www.cgkv-nijmegen.nl/kerst/

Organisator

CGKV