Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatie-avond verduurzamen huis

26 september | 20:00-21:30

De energierekening stijgt, de wereld verandert, je voelt de urgentie om iets te doen, maar wat en hoe? Op veel dingen hebben we geen invloed, maar wel op hoeveel energie er nodig is om het huis te verwarmen. Duurzaam Hees organiseert een informatieavond waarin we je meenemen om, aan de hand van een aantal logische stappen, een plan te ontwikkelen om je huis te verduurzamen.

Paris Proof stappenplan, verduurzamen binnen uw budget en wensen

We doen dit aan de hand van het Paris Proof stappenplan, ontwikkeld door Lars Boelen en Felix van Gemen. Met hun jarenlange ervaring hebben zij een methode uitgewerkt die hulp biedt bij het maken van een plan om uw huis te verduurzamen. De focus ligt daarbij op wat er mogelijk is binnen uw eigen budget en wensen. Met dit plan voor jouw huis heb je de informatie beschikbaar om slimme keuzes te kunnen maken op momenten dat er kansen zijn om met gunstige kosten een optimale situatie te bereiken, bijvoorbeeld als je toch die verbouwing gaat doen.

Waar begin je?

Na deze avond begrijp je ook dat de installatie van een warmtepomp niet een beginpunt is maar een mogelijk sluitstuk van een traject. Of wat er zinvol is om te doen wat betreft isolatie van uw huis, of wanneer een warmtenet wel of niet een goed idee is. Deze informatieavond is dus voor iedereen die aan de slag wil met verduurzaming van de woning, maar niet goed weet waar te beginnen. Dit zowel voor woningeigenaars als huurders. Waarbij de laatste wellicht zelf minder kan ondernemen, maar met de opgedane kennis wel de juiste vragen kan gaan stellen aan de eigenaar van de woning om samen met die eigenaar een plan op te gaan stellen.

Presentatie door:

Oswald van den Aakster geeft op eenvoudige wijze uitleg over de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw huis. Hij is technisch onderlegd en ervaringsdeskundige.

Wanneer:
26 september van 20:00 – 21:30 uur (inloop 19:30 en na afloop borrel)
Waar:
Petruskerk, Schependomlaan 83

 

Organisatie door: Duurzaam Hees

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
20:00-21:30
Evenement Categorie: