Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Hees 2023

10 september | 14:30-19:30

Happy Hees: zet 10 september in je agenda!

Op zondag 10 september van 14.30 tot 19.30 uur is het weer feest in Hees! Het jaarlijkse zomerfestival bij Sancta Maria aan de Bredestraat begint al echt een traditie te worden voor de bewoners van onze wijk. Bekijk hieronder alle informatie over het programma.

14.30 Kleedjesmarkt
Alle kinderen mogen spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt. Je mag vanaf 14.00 uur al je kleedje komen inrichten. We willen de kleedjesmarkt graag kleinschalig en alleen voor kinderen houden. Neem dus niet te veel spullen mee en neem na afloop alles dat niet verkocht is weer mee naar huis.

15.00 Prijsuitreiking Heel Hees Bakt
Nieuw dit jaar: een taartenbakwedstrijd! Laat je fantasie de vrije loop, neem je mooiste en lekkerste creatie mee en win de HHB-trofee! Een deskundige jury zal de taarten beoordelen. Natuurlijk mogen daarna alle buurtgenoten een stukje proeven.

16.00 Heesrace
Dé hardloopwedstrijd voor alle kids van Hees: ren zoveel mogelijk rondjes en verdien een schitterende medaille! Aanmelden kan vanaf 15.30 uur. We rennen een klein rondje voor Sancta Maria langs, dus ook de kleintjes kunnen meedoen.

16.30: Bingo
Voor alle leeftijden is er ook dit jaar weer een bingo waar mooie prijzen te winnen zijn. Gesponsorde prijzen kunnen we nog goed gebruiken, dus tips zijn welkom!

17.30: Deelbuffet
De klassieker van Happy Hees! Iedereen die iets te eten mee brengt, mag komen mee-eten. Het idee is dat iedereen kan blijven ‘avondeten’ dus neem voldoende mee als je met meerdere gezinsleden komt eten.

Hele dag
Natuurlijk staan we weer klaar bij de bar met een lekker drankje (pinnen is mogelijk). Maak leuke kiekjes in onze ‘Hello Happy Hees’ photobooth en speel een potje jeu de boules!

Bereikbaarheid
Het festival vindt plaats voor de deur bij Sancta Maria, Bredestraat 170. Aangezien het festival voor bewoners van Hees is, vragen we je om indien mogelijk op de fiets of lopend te komen. Parkeren in de straat is niet mogelijk vanwege de Heesrace.

Hulp gezocht!
We zijn nog op zoek naar buurtgenoten die willen helpen op de dag zelf. Opbouwen, opruimen, of een uurtje meehelpen tijdens het festival zelf: alle hulp is welkom! Kunnen we op je rekenen? Stuur een mailtje naar zomerfestivalhappyhees@gmail.com.

Volg ons op Instagram!
Wil je op de hoogte blijven van alle voorbereidingen, nieuws en updates? Volg ons dan op instagram: @festivalhappyhees.

Tot ziens op 10 september!
Janneke, Maud, Irene, Janneke en Katja

Gegevens

Datum:
10 september
Tijd:
14:30-19:30
Evenement Categorie: