Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Happy Hees Zomerfestival

11 september | 15:00-19:00

Happy Hees: ben jij erbij?

Eindelijk verdwijnen langzaam de corona-maatregelen, dus we zijn als commissie snel weer bij elkaar gekomen voor de voorbereidingen voor Happy Hees. Namens Vereniging Dorpsbelang Hees organiseren we na de zomer weer met veel plezier hét zomerfestival- voor en door Hesenaren. Dus noteer het alvast in je agenda: 11 september van 15.00 tot 19.00 uur bij Sancta Maria aan de Bredestraat. Wat er allemaal te doen is? Je leest het hieronder!

Natuurlijk staan we weer klaar met een lekker drankje en hapje. Als commissie vinden we het belangrijk om geen bomvol programma neer te zetten, maar vooral de tijd te hebben om gezellig bij te kletsen met je buurtgenoten.
Voor de kinderen is er van alles te doen. Ergens halverwege de middag wordt het startschot gelost voor de Heesrace. Ren zoveel mogelijk rondjes en verdien een schitterende medaille! Deelnemende kinderen kunnen zich op de dag zelf inschrijven voor deze klassieker. Verder is er weer een kleedjesmarkt, dus begin vast met het opruimen van je zolder! Ook zijn er nog allerlei andere leuke activiteiten voor de kids, maar wat precies, dat is nog een verrassing.Ook mag het deelbuffet natuurlijk niet ontbreken. Happy Hees is pas echt geslaagd als iedereen hapjes meeneemt naar het festival. Gekocht of zelfgemaakt, alles is goed. Iedereen die zelf een hapje meeneemt kan proeven van het deelbuffet.

Houd deze website en je brievenbus in de gaten deze zomer voor het complete programma!

Help mee op de dag zelf!

Zoals je ziet is er op de dag van alles te doen. Wil jij ook gezellig met anderen uit je buurt je handen uit de mouwen steken tijdens de opbouw, bij een van de activiteiten of de afbouw van het zomerfestival? Stuur dan een mailtje naar: zomerfestivalhappyhees@gmail.com
Het enthousiaste organisatieteam bestaat dit jaar uit: Janneke Kok, Maud van de Water, Katja Elmendorp, Irene van Dongen en Janneke Boeije

Gegevens

Datum:
11 september
Tijd:
15:00-19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sancta Maria
Site:
www.heartforarts.nl