Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Happy Hees 8 september 2019

8 september 2019

Na de vakantieperiode genieten we nog eens extra van de zomer. Een aantal enthousiaste buurtgenoten organiseert namens Vereniging Dorpsbelang Hees hét dorpsfeest, of liever gezegd: hét zomerfestival, voor en door Heesenaren. Voor jong en oud belooft het weer een superleuk festival te worden! Dus noteer het alvast in je agenda: 8 september van 15:00 tot 20:00 uur bij Sancta Maria aan de Bredestraat. Het enthousiaste organisatieteam bestaat dit jaar uit: Janneke Meijer, Janneke Boeije, Janneke Kok, Maud van de Water, Katja Elmendorp en Irene van Dongen.

Zomerfestival Happy Hees staat dit jaar helemaal in het teken van Heese Helden. Je kunt de helden ontmoeten of misschien ben je er zelf een? De organisatie nodigt buurtbewoners uit om op de Heese Heldenmarkt lokale producten, of handgemaakte spullen te verkopen, kunsten te vertonen of iets te exposeren.

Lijkt het je leuk om een gratis plaatsje op de Heldenmarkt te veroveren? Of ken je een held die een plaatsje verdient? Stuur dan zo spoedig mogelijk een mailtje naar: zomerfestivalhappyhees@gmail.com 

Uit alle aanmeldingen stelt de organisatie een Heldenmarkt met een verrassend en gevarieerd aanbod samen.

Het laatste nieuws vind je op de Facebook, Happy Hees.

Kleedjesmarkt

Kinderen hoeven zich tijdens Happy Hees natuurlijk geen moment te vervelen. Zo zijn er allerlei toffe spelletjes, kun je je laten schminken of zelf brood bakken op het houtvuur. En neem gerust je kleedje en je speelgoed mee om te verkopen op de kleedjesmarkt.

Deelbuffet

Het zomerfestival is pas echt geslaagd als iedereen hapjes meeneemt naar het festival. Gekocht of zelfgemaakt, alles is goed. Iedereen die zelf een hapje meeneemt kan proeven van het deelbuffet. Ontmoet aan een van de lange tafels onder het genot van al dat lekkers je buurtgenoten. Want wie zijn dat nou die Heese Helden? Op het zomerfestival leer je ze kennen!
Dus kom, geef, ontmoet, proef en geniet!

Heesrace

Voor de kinderen wordt om 16:00 uur het startschot gelost voor de Heesrace. Ren zoveel mogelijk rondjes en verdien een schitterende medaille! Deelnemende kinderen kunnen zich op de dag zelf vanaf 15:oo uur inschrijven voor deze aloude klassieker. Via een prachtig uitgestippeld parcours rennen de kleine helden door onze wijk. Dit mag je niet missen!

HELP MEE OP

DE DAG ZELF!

Zo als je ziet is er op 8 september
van alles te doen.
Wil jij ook gezellig met anderen uit je buurt je handen uit de
mouwen steken tijdens de opbouw,
bij een van de activiteiten of de afbouw van het zomerfestival?
Stuur dan een mailtje naar:
zomerfestivalhappyhees@gmail.com

 

 

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Evenement Categorie: