Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Campagne isolatieglas, kom 7 november!

7 november | 19:45-21:30

De derde campagne van Duurzaam Hees richt zich op isolatieglas.

Kom 7 november naar de start van de campagne met een bijeenkomst over isolatieglas, eventueel gecombineerd met het vervangen van kozijnen. Met HR++ of triple glas woon je comfortabeler: je hebt geen tocht en kou bij de ramen en geen condensvorming. Het levert je ook nog een lagere gasrekening op!
Daarnaast help je het klimaat, want je veroorzaakt minder CO2-uitstoot.

Om het inwoners van Hees zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft buurtteam Duurzaam Hees al wat voorwerk gedaan. In samenwerking met Energiecafé Molenhoek en een onafhankelijk adviseur zijn offertes van leveranciers voor isolatieglas en kozijnen (hout en kunststof) vergeleken. Op de bijeenkomst zal het geselecteerde bedrijf RoRi Kozijnen zich presenteren. Je kunt je direct aanmelden voor een vrijblijvende scherpe offerte.

Wanneer: 7 november 2019
Hoe laat: 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Waar: Petruskerk, Schependomlaan 85, Nijmegen

Programma:

  • inleiding
  • informatie over isolatieglas
  • aanbod RoRi Kozijnen met korting
  • nieuw aanbod Duits Isolatie
  • informatie Loket Duurzaam Wonen Plus (duurzaamheidslening en subsidie)
  • vragen

Als je het plaatsen van isolatieglas slim combineert met één of meer andere isolatiemaatregelen kun je gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), dit maakt isoleren extra aantrekkelijk. Daarom is de voor de vorige campagne gekozen leverancier, Duits Isolatie, ook weer aanwezig met een nieuw aanbod voor muur-, vloer- en dakisolatie.

Loket Duurzaam Wonen Plus geeft voorlichting over de duurzaamheidslening en subsidiemogelijkheden.
informatiebijeenkomst isolatieglas

Kun je niet bij de bijeenkomst zijn, maar wil je meer weten over de campagne of op de hoogte blijven van de activiteiten van Duurzaam Hees? Kijk dan op www.duurzaamhees.nl of stuur een mailtje naar duurzaamhees@gmail.com

Gegevens

Datum:
7 november
Tijd:
19:45-21:30
Evenement Categorie: