Happy Hees 2021

De organisatoren van Happy Hees willen dit jaar graag weer een zomerfestival organiseren en wel in het weekend van 4-5 september, liefst op één dag, op één plek, in zijn originele vorm. Een feest waarbij plezier en elkaar ontmoeten centraal staat. Dit betekent dat Happy Hees dit jaar niet georganiseerd wordt als de anderhalve meterregel volgens de dan geldende maatregelen nodig is. De organisatoren willen bij Happy Hees ook niet werken met een aanmeldingsplicht, test- of toegangscontrole. Dit druist namelijk in tegen de ongedwongen sfeer die er bij Happy Hees altijd is.

1 juli

Op 1 juli weten de organisatoren of het mogelijk is dat Happy Hees in zijn originele vorm (dus zonder maatregelen) begin september door kan gaan. Mochten de maatregelen nodig zijn, dan gaat Happy Hees dit jaar nog niet door en bedenken de organisatoren voor het weekend van 4-5 september alternatieve activiteiten waarbij, verspreid in de wijk, kleinschalige ontmoetingen kunnen ontstaan.