Coronanieuws van bestuur VDH

De maatregelen als gevolg van het coronavirus heeft ook gevolgen voor diverse activiteiten van onze vereniging. Helaas vervallen onderstaande activiteiten, maar we hopen u natuurlijk zodra de omstandigheden het weer toestaan u in goede gezondheid te zien.

Algemene ledenvergadering
Als gevolg van de maatregelen van de overheid gaat de Algemene Ledenvergadering (ALV) dit jaar niet door. Een vergadering organiseren voor 600 leden, met in achtneming van 1,5 m afstand, is niet alleen niet toegestaan, maar ook fysiek onmogelijk. Op 16 mei is een brief naar alle leden van de VDH gestuurd waarin de financiële verantwoording 2019 en de begroting voor 2020 zijn opgenomen.

Het Midzomernacht muziekfestival 2020
Op 20 juni zou het feestelijke Midzomernacht muziekfestival plaatsvinden. Helaas vervalt deze activiteit.

Bouwdorp
Bij de maand augustus hoort het geklop van hamers gemengd met vrolijke kindergeluiden het park te vullen tijdens het bouwdorp. In verband met de coronamaatregelen is ervoor gekozen om het bouwdorp dit jaar niet door te laten gaan.

Het bestuur hoopt dat deze activiteiten in 2021 wel weer door kunnen gaan.