Kerstmarkt in Huize Rosa.

Zaterdag 15 december 2018, 16:00 - 19:00h

Huize Rosa. Rosa de Limastraat 10, Nijmegen

 

 

Op zaterdag 15 december van 16:00 uur tot 19:00 uur vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats in Huize Rosa. Het huis zal prachtig in kerstsferen worden gebracht door de vrijwilligers. Op de kerstmarkt zijn zo’n twintig kraampjes te vinden. Er worden allerlei spulletjes aangeboden: van zelfgemaakte knutselwerkjes tot kerstartikelen en prullaria. Tijdens de kerstmarkt zal live muziek klinken en worden er feestelijke hapjes en drankjes geserveerd. Alle wijkbewoners zijn van harte welkom.

 

Kerststal

Huize Rosa stelt jaarlijks haar bijzondere kerststal tentoon. Deze maakt deel uit van de kribjesroute Hees en is zeer de moeite van het bekijken waard. De kerststal is ook tijdens de kerstmarkt te bewonderen.

 

Sneeuw

Vorig jaar sneeuwde het enorm tijdens de kerstmarkt en dat leverde een prachtig plaatje op.  De grote vraag voor deze editie: zal het nu weer zo gaan sneeuwen? Hopelijk zit dat een grote opkomst niet in de weg, want kerst is een feest van samen zijn en dat is precies wat Huize Rosa met deze kerstmarkt beoogt.