Vacatures Bouwdorp Hees


Heb je zin en tijd om energie te steken in de leukste week van Hees?
Wil je wat betekenen voor het dorp Hees?
Zit organiseren en/of meedenken in je bloed? 


Dan hebben we jou nodig!!

 

 

Het bouwdorp en welke mensen zoeken we? 

 

De meeste mensen zijn wel bekend met het bouwdorp dat nu al 5 jaar lang in de laatste week van de grote vakantie gehouden wordt in het Kometenpark in Hees. Om dit bouwdorp ieder jaar tot een succes te maken is er een heel team bezig om alles te regelen, het zogenaamde ‘bouwdorp bestuur’.  Dit Bestuur heeft de afgelopen jaren nogal wat verloop gehad en zo ook dit jaar weer. 

Om ook de aankomende jaren weer een leuk bouwdorp neer te kunnen zetten voor 200 kinderen uit de wijk zijn we dan ook opzoek naar een aantal actieve mensen die bereid zijn om een paar uur van hun vrije tijd op te geven voor het plezier van deze kinderen. Deze tijd gaat vooral zitten in het vergaderen, het voorbereiden en het (minimaal 3 dagen) aanwezig zijn tijdens de bouwweek.

1) Knutseltype: 

- Knutsel moeder/vader die graag met kinderen bezig is. 

- Iemand die voorafgaand aan het bouwdorp nadenkt over knutsels en bouwwerken die de kinderen kunnen maken. 

- Iemand die tussen maart en juni 3x een vergadering in de avonduren kan bijwonen om ideeën te delen en feedback te krijgen 

 

2) Schrijverstype :

- Iemand die affiniteit heeft met het schrijven van korte wervende stukjes (voor de Stenen Bank en het weekblad van De Lanteerne/De Zonnewende)

- Bijhouden van de website (website staat in CMS, systeem voor Dummies, iedereen kan dit!)

- Het opmaken van de sponsorbrief en bedankbrieven .

- zorgen dat de kopy op tijd bij de Stenen Bank aanwezig is.

- bijwonen van alle vergaderingen tussen nov en juni (ongeveer 1x per 6 weken)

 

3) All Round mededenker: 

- Iemand met een goed babbel voor het aanspreken van bestaande- en het werven van nieuwe sponsors.

- Meedenken over de inhoud van het programma

- Bijwonen van alle vergaderingen tussen nov en juni (ongeveer 1x per 6 weken)

 

4) Handige Handjes:

- Iemand die tijdens de bouwweek veel aanwezig kan zijn voor alle hand en span diensten die nodig zijn, zoals het aansluiten van waterslangen, opbouwen van de medewerkershoek etc.

 

Wat bieden wij:

Naast 200 glimlachjes en dankbare kinderen bieden wij je een gezellige werkgroep en een mooie ervaring van dankbaar vrijwilligerswerk

We zijn al begonnen met de voorbereiding voor het bouwdorp 2015 dus mocht je je aangesproken voelen door een van bovenstaande vacatures dan zou het fijn zijn als je snel kunt reageren. Mocht je nog twijfelen en eerst wat meer informatie willen dan kun je altijd contact opnemen met Debby Wilschut: 06-42829055 of Monique Vermeulen: 06-14661440. Uiteraard kun je ons ook mailen via info@bouwdorphees.nl.

 

Het Bestuur,  

Monique, Debby, René, Menno en …..JIJ?