Gezocht: tweedehands boeken

 

Door: Rudi Nass

 

Ik ben als docent  van  de administratieve opleiding verbonden aan het REA College te Nijmegen (Kerkenbos). Deze opleiding (onderdeel van Pluryn) is voor jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt. We richten onze opleiding zo praktisch mogelijk in. Een van de praktijkonderdelen is onze boekenshop, waar tweedehands boeken worden verkocht. De boekenshop heeft een educatief doel. De boeken worden geselecteerd, beoordeeld, gearchiveerd en via internet verkocht. In dit proces hebben onze cursisten een belangrijke rol.

Voor onze boekenshop zijn wij op zoek naar tweedehands boeken die in redelijk goede staat verkeren. Mocht u boeken over hebben, dan willen wij ze graag hebben. Wij willen de boeken eventueel bij u komen ophalen.

Meer informatie vindt u op de website van het REA College (www.reacollegenederland.nl/) of neem contact met me op: mail naar liza.rudi@chello.nl of bel 088-7792310 (van 9 - 17 uur) of  024-3239141 (na 18 uur).

 

 

Het REA College heeft de overtuiging dat jongeren met een beperking zoveel meer kunnen en volwaardig mee kunnen doen in onze samenleving. Meedoen met de talenten die ze hebben en deze verder ontwikkelen in het (beroeps)onderwijs. REA College wil dat jongeren met een beperking uitgedaagd worden om een volwaardig vak te leren en niet te snel aan de kant te worden gezet. REA College doet er alles aan om deze jongeren optimaal te kwalificeren en uit te plaatsen voor het vak van hun keuze, met een volwaardige kwalificatie én een duurzame baan op minimaal mbo-niveau. Wij bieden de volgende vakrichtingen aan: ict, mediadesign, administratie, groen en metaal.