Boek Hees bij Nijmegen

 

Van dorp naar groene stadswijk, 1196 -2011

Jan Brauer en Henk Termeer (redactie)

 

Het boek Hees bij Nijmegen. Van dorp naar groene stadswijk, 1196-2011 was zo populair, dat het in 2011 in enkele weken was uitverkocht. Geen wonder: 170 bladzijden vol wonderschone historische foto’s en weetjes over deze prachtige woonplek, en dat konden we u toen allemaal aanbieden voor €15,--.

 

Omdat er nog steeds regelmatig vraag naar is, overweegt de Vereniging Dorpsbelang Hees een herdruk van het boek. Als u daarvoor ook belangstelling heeft, kunt u dat aangeven door een mail te sturen. De prijs is afhankelijk van de oplage.

Gebruik hiervoor het kopje Contact , in het rose lint, helemaal boven in uw scherm. Vul de velden volledig in. Zet in het veld 'bericht' de tekst "Boek Hees".

 
Uw naam komt hierdoor op de intekenlijst en uw gegevens worden ook alleen maar daarvoor gebruikt. Dat is geen verplichting tot koop, maar dient als indicatie om te kijken of er voldoende belangstelling is. Kent u anderen die ook interesse hebben? Geef deze informatie dan ook op bovenstaande manier door, des te eerder komt er een nieuwe editie. U wordt geïnformeerd als de plannen voor herdruk doorgaan. 

 

Secretariaat: Jeannette van Mierlo